Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-09@02:40:56 GMT

نتایج نهایی انتخابات مجلس یازدهم حوزه شیراز

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۸۷۰۷۰

نتایج نهایی انتخابات مجلس یازدهم حوزه شیراز

نتایج نهایی یازدهمین دوره انتخابات مجلس یازدهم در حوزه شیراز مشخص شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی جمعه دوم اسفند در سراسر کشور برگزار شد.

در این انتخابات 122 داوطلب نمایندگی برای حوزه انتخابیه شیراز  حضور داشتند که برای تصاحب 4 صندلی در مجلس شورای اسلامی با یکدیگر رقابت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج انتخابات این حوزه انتخابیه بعد از شمارش آرا اعلام می‌شود، ولی تاکنون طبق شمارش آرا در شیراز جعفر قادری، کشکولی، احمدرضا پاک فطرت و ابراهیم عزیزی تا این لحظه پیشتاز رقابت‌ها پیشتاز هستند که نتیجه رسمی اعلام می‌شود.

1-

2-

3-

4-

کاندیداهایی که در انتخابات مجلس یازدهم برای حوزه شیراز حضور داشتند،

محمد مهدی ابراهیمی

زهره استخر

طهمورث افشاری

محمدرضا اکبری

منوچهر اکبری

ابوالفضل انصاری

حسین ایران‌نژاد پاریزی

مهدی ایرانپوریان

هادی آذرنوش

اعظم آسیابانی

عباس اف

رسول برزگر

علی برق پیما

محمود بناوی

حسین پارسایی

علیرضا پاک‏ فطرت

حمید رضا پدرام

محمد مهدی پورعلی‌فرد

علی پولادی وندا

حمید جمالی کلاه سیاه

احمد جهانگیری

مژگان حاجی زمانی

سید نجیم علی حسینی

هیبت اله حسینی

سید ابراهیم حسینی

زهرا حسینی

سید محمد رضا حسینی احمدی

رضا حقانی‌نیا

مجتبی حقیقی‌فرد

بابک حیدری

روح‌الله خالقی سروستانی

غلامرضا خداشناس

احسان‌الله خرمی

مهدی دهقان

امیر دهقان

علی دهقان فارسی

محمود دهقانی

سید جمال‌الدین ذاکرین

عبدالرضا رحیمی

هومان رحیمی دیزگانی

حامد رحیمی کوهنجانی

حسین رستمی

اسماعیل رستمی

عبدالحمید روزیطلب

احمد روزیطلب

عبدالرسول زارع

حسین زارع کاربری

مهراب زارعی کردشولی

مهدی سامی وند

فروغ سروی غیاث‌آبادی

ابوالحسن شجاع

احسان شجاعی‌فر

روح الله شجاعیان

مهین شمسایی

حمید شهریاری

رضا شیری غنچه بیگلو

رسول شیوخی

سیمین صادقی نقد علی

جواد صالحی

منصوره طاهری

مهدی ظهرابی

علی عبدی

ابراهیم عزیزی

نرگس فرج الهی

جعفر قادری

محسن قاسمی

محمد حسن قانع

مسلم قزلبیگلو

حمید رضا کاظمی کنار سری

خلیل کامرانی

معصومه کرانی شیراز

مریم کرونی

محمد قاسم کریمی

محمدحسین کریمیان قطب‌آبادی

محمد کشاورزی

بابک گل‌کار

غلامحسین گلکاری

محمد رضا محمدی کشکولی

لیلا محمودآبادی

محمد مرتضایی

سید محسن مرتضوی

مصطفی معتمدی‌فر

بهنام مغانی رحیمی

سید محمدجواد موسوی

محمد موسوی هندری

صمد مومن بالله

محمد رضا مومن

سیامک نادری

روح الله نجابت

سید عباداله هاشمی

شهرام یوسفی

انتهای پیام/4034/

منبع: آنا

کلیدواژه: انتخابات انتخابات مجلس یازدهم حوزه انتخابیه شیراز انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۷۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات شیراز الکترونیکی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،اسماعیل قزل سفلی گفت: در حوزه سلامت انتخابات همه تلاش‌ها در حوزه اجرا بر این بود که شائبه طرفداری از فردی هم وجود نداشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات فارس با اشاره به اینکه انتخابات دور اول به خوبی با صحت و امنیت کامل برگزار شد، گفت: ۸۰۰ حمله سایبری نشان از فعالیت دشمن داشت که خوشبختانه با اقدامات مناسب به پایان رسید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: یکی از مهمترین راهبرد‌های ما در معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی، تلاش برای رفع نارضایتی است و در سال گذشته بیش از ۱۳۰ مورد که در حوزه‌های مختلف بود با کمک همه دستگاه‌ها و مردم تلاش شد تا مرتفع شود و در مسیر منطقعی حل مسئله قرار بگیرد.
قزل سفلی افزود: مرحله دوم مهمتر از مرحله اول است و در مرحله اول نامزد‌ها زیاد و حساسیت‌ها کمتر بود و این مرحله برعکس هست و نامزد‌ها کم و حساسیت‌ها زیاد است و از روز ۱۲ اسفند مقدمات خوبی فراهم کردیم.
قزل سفلی از تشکیل ۸۲۰ شعبه اخذ رای در انتخابات مرحله دوم خبر داد و گفت: در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان که ۴ کاندیدا برای کسب دو کرسی رقابت می‌کنند، ۴۹۷ شعبه اخذ رای پیش‌بینی شده است و برای حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد نیز که دو کاندیدا برای کسب یک کرسی دیگر در رقابت هستند، ۳۲۳ شعبه اخذ رای قرار خواهد داشت. از این شعبات هم تعداد ۶۲۹ شعبه ثابت شهری و روستایی و ۱۹۱ شعبه نیز سیار خواهند بود.

فعالیت ۲۷ هزار نفر در برگزاری انتخابات

وی با بیان اینکه ۲۷ هزار نفر در ۴ بخش اجرا، نظارت، بازرسی و تامین امنیت شعبه‌ها در نظر گرفته شده‌اند، گفت: برای مرحله دوم هم مثل مرحله اول در قالب هیئت استانی، برای تبلیغات از ظرفیت صدا و سیما استفاده کردیم. فیلم‌های تبلیغاتی ۲۰ دقیقه‌ای نامزد‌ها و همچنین مناظرات آنها ضبط شد و به‌خاطر اینکه به‌صورت رایگان هم انجام شد، استقبال خوبی از سوی کاندیدا‌ها شد و همین هم باعث شد تا تبلیغات محیطی را چندان جدی نگیرند. در شهر شیراز هم تبلیغات خاصی ندیدیم ولی در ۴ شهرستان دیگر، تبلیغات محیطی هم به شکل پررنگی در حال انجام است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به اینکه تدابیر بیشتری در مرحله دوم برای حفاظت از سلامت انتخابات در نظر گرفته شده است، گفت: در حوزه آموزش، در دو بخش آموزش عوامل اجرایی و هماهنگی‌هایی که باید با هیئت نظارت انجام می‌دادیم، آموزش‌ها از سر گرفته شد و دیروز و امروز نیز بخش پایانی آموزش‌ها در این پنج حوزه انجام شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیراز و زرقان انتخابات به‌صورت «تمام الکترونیک» برگزار خواهد شد، گفت: به همین دلیل آموزش‌ها نیز کاملا جدید شده است و عوامل اجرایی، شعبه به شعبه در حال آموزش و فراگیری نکات لازم هستند. ضمن اینکه در آموزش همگانی هم کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات وارد عمل شده است و پیش بینی لازم برای رای‌گیری دستی نیز انجام شده تا در صورت بروز هرگونه مشکل در سیستم الکترونیک، فرآیند رای‌گیری دچار اخلال نشود.
به گفته رئیس ستاد انتخابات استان فارس، صندوق‌هایی به‌عنوان پشتیبان نیز پیش بینی شده است و به ازای هر پنج شعبه، یک مرکز پشتیبانی واکنش سریع، هماهنگی فنی را انجام می‌دهد تا اگر یک صندوق کارآیی خودش را از دست داد، بلافاصله جایگزین برای آن تعیین شوند.
قزل سفلی در خصوص واجدین شرایط رای دادن گفت: تنها کسانی می‌توانند در این مرحله رای بدهد که در مرحله اول یا در همین دو حوزه انتخابیه رای داده باشند و یا به طور کلی در انتخابات شرکت نکرده باشند به عنوان مثال اگر کسی در مرحله اول در حوزه انتخابیه نورآباد ممسنی و رستم شرکت کرده باشد، در مرحله دوم در هیچ حوزه‌ای مجاز به رای دادن نخواهد بود، اما اگر در حوزه‌های انتخابیه‌ای که کاندیدا‌های آن به مرحله دوم رسیده‌اند رای داده باشد، در همان حوزه مجاز به رای دادن است.
وی تعداد واجدین شرایط برای حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد را ۳۰۷ هزار نفر و برای حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر اعلام کرد.
رئیس ستاد انتخابات فارس در خصوص تامین هزینه‌های انتخابات هم گفت: در انتخابات گذشته فقط امکانات دولتی در بحث انتخابات استفاده می‌شد، اما طبق ماده ۱۳ قانون انتخابات، مقرر شده است که در تامین امکانات، نیروی انسانی و خدمات مورد نیاز انتخابات، از این پس شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیز مشارکت کنند.
مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز ۲۱ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • حکمرانی فضای مجازی نباید به دست دشمنان بیفتد
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورت‌جلسه شعب اعلام می‌شود
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • انتخابات شیراز الکترونیکی برگزار می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورتجلسه شعب اعلام می‌شود
  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده